HNNA | over mij
2
page,page-id-2,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
Keramiek HNNA vaasjes wit

HNNA keramiek Delft

Ik ben in 2013 professioneel begonnen als keramist. Al het werk dat ik maak laat zich het best omschrijven als toepassingen van op de schijf gedraaide objecten.

In veel gevallen blijft de klei of het porselein zichtbaar.

Mijn atelier is gevestigd in de historische binnenstad van Delft. Ik deel daar een grote industriƫle ruimte met een aantal andere bedrijfjes. Deze vorm van werken levert naast gezelligheid ook een goede wisselwerking van ideeƫn en inspiratie op.

HNNA Handmade products

Alles wat ik vervaardig gaat door mijn handen. In mijn atelier staat mijn draaischijf; ik vind het heerlijk om hier uren bezig te zijn en een hele collectie te zien ontstaan welke uiteindelijk bij de koper als favoriet kopje zal belanden. Na de vele voorwerpen die ik gedraaid heb, kan ik wel zeggen dat alles nagenoeg gelijk van dikte en vorm is. En toch is elk kopje uniek, elk vaasje heeft zijn eigen karakter. Dit maakt het ambacht zo mooi.

HNNA keramiek kopjes steengoed
Keramiek HNNA vaasjes donker

HNNA Delfts Design

In de stad Delft die al eeuwen bekend staat om haar Delftsblauwe keramiek, is mijn atelier gevestigd. Hier staat mijn draaischijf en mijn oven. Hier staat mijn collectie kopjes, bordjes, vaasjes en wat al niet meer te wachten om gebruikt te gaan worden. Mijn ontwerpen kenmerken zich door de perfecte eenvoud in vorm en kleur. Het straalt ambacht & vakmanschap uit, maar heeft een eigentijds design.